Despre noi

De ce Cazare-Grecia.ro?

Proiectul cazare-grecia.ro a pornit ca urmare a faptului ca tot mai multi turisti romani isi doresc sa  petreaca vacanta in Grecia pe cont propriu si sunt in cautare de unitati de cazare bune si ieftine.

Cazare-Grecia.ro NU este o agenție de turism, suntem o agentie de publicitate nou infiintata de doi tineri entuziasti ce iubesc Grecia si isi petrec an de an concediul la plaja pe taramuri elene. Ne-am propus sa va ajutam sa gasiti cea mai potrivită cazare in Grecia conform cerintelor si bugetului dvs.: vile, studiouri, apartamente și hoteluri selectate profesional pentru o vacanta de vis in vechea elada.

Oferim servicii de  înaltă calitate și personalizate, cu o selecție excelentă de la vile de lux pe plaja în Grecia, pana la apartamente si studiouri, in functie de dorintele si de bugetul alocat pentru concediu.

Noi suntem cea mai bună alegere pentru oaspeții care doresc să se bucure de o experiență de vacanță perfectă! 

Cazare-Grecia.ro are sediul în Romania, insa cel putin o data pe am petrecem cateva zile de concediu in Grecia, fiind indragostiti iremediabil de peisajele si de spiritul grecesc.

Ce veti gasi pe Cazare-Grecia.ro?

Experienta indelungata a concediilor petrecute in Grecia, relatiile pe care le-am dezvoltat in timp cu proprietarii de unitati de cazare, ne ofera avantajul de a va propune variante de vacante pe cont propriu, dvs urmand a va rezerva singuri cazarea direct de la proprietari, facand astfel economii importante la bugetul familiei.

Vă putem ajuta sa va planificati un sejur in Grecia, oferind recomandari despre cele mai renumite atractii si obiective turistice, plaje inedite si spectaculoase mai putin promovate si cunoscute in Romania, taverne cu preparate delicioase cunoscute numai de localnici si multe altele!

Cazari primitoare, turisti fericiti!

Construirea unei relații personale cu oaspeții noștri, satisfacerea nevoilor acestora și depășirea așteptărilor lor este obiectivul nostru principal al echipei Cazare-Grecia.ro Specialiștii noștri locali sunt pasionați să ofere cele mai bune servicii și să ofere concierge personal din ziua în care vă faceți rezervarea și până în ziua în care vă întoarceți acasă.

Sunteți binevenit să citiți câteva recenzii ale oaspeților noștri foarte fericiți care au stat în anii precedenți în diferite vile de lux sau apartamente confortabile din Grecia, cum ar fi Platanias Villas, Casa Rustica, Golden Key Villas, Villa Levande, Nature House, Iakinthi Villa, Divine Villas, Blue Beach Apartments și Pegasos Maisonettes.

De ce nu petreceți puțin mai mult timp pentru a vizita pagina noastră de Facebook, Pinterest sau Instagram cu multe fotografii, videoclipuri, idei etc.?

Valorile noastre

Credem că vacanța dvs. este o parte foarte importantă a vieții dvs. și depășim standardele oricărei agenții de turism pentru a ne asigura că vă veți bucura de vacanțe de neuitat și fericite în Grecia! Pentru a ne asigura că oferim întotdeauna servicii de top oaspeților noștri, munca noastră este întotdeauna însoțită de anumite valori. 

Unitatile de cazare propuse sunt selectate și verificate în in urma experientelor noastre si ale cititorilor si clientilor nostri si ne asiguram intotdeauna că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, cu cea mai bună garanție de preț pentru toate rezervările direct de la proprietari.

Mai mult, avem încredere ca fiind una dintre cele mai mari valori ale noastre, astfel încât tratarea oaspeților și partenerilor noștri cu integritate, respect și corectitudine și construirea relațiilor noastre cu cele mai înalte standarde etice este foarte important pentru noi. 

Ce ne propunem?

Ne propunem sa realizam cea mai mare baza de date cu informatii despre unitati de cazare in Grecia, fie ca este vorba de destinatiile populare din partea continentala, fie ca este vorba de insule grecesti mai putin cunoscute.

Speram ca recomandarile si review-urile din comentariile corespunzatoare fiecarei locatii sa va ajute sa alegeti unitatea de cazare in Grecia cea mai potrivita din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Cazare-Grecia.ro vă propune o experienta placuta si utila pe baza recomandarilor noastre si ale cititorilor nostri, tarife de cazare  reduse, precum si cele mai bune vile, studiouri, apartmente si hoteluri in Grecia unde va puteti cazare, cu rezervari direct de la proprietari!