Apostolos Apartments

Apostolos Apartments - Vasiliki, Lefkada

Apostolos Apartments se afla la doar 1 km de centrul stațiuni Vasiliki, una dintre cele maai populare statiuni din insula Lefkada.

Locația complexului Apostolos Apartments este perfectă, deoarece se află la doar 30 de metri de plaja Ponti (plaja cu nisip din Vasiliki, cu intrare lina in mare), iar toate unitatile de cazare puse la dispozitia turistilor au o vedere superba la Marea Ionica.

Apostolos Apartments are parcare privată pentru toate vehiculele și există un grătar comun în curte. Întregul complex este acoperit de Wi-Fi gratuit, puteți obține, de asemenea, un pătuț la cerere, iar toate unitățile de cazare sunt curățate zilnic, cu lenjerie și prosoape înlocuite în fiecare a treia zi.

Apostolos Apartments nu are o recepție, dar proprietarii locuiesc în apropiere și sunt la dispoziția oaspeților pentru orice ajutor sau informații.

În statiunea Vasiliki poți găsi un număr mare de taverne cu bucătărie tradițională locală și vin de calitate, iar acest loc oferă, de asemenea, multă distracție, mai ales seara in baruri si cluburi de noapte care funcționează până în zori.

Capitala insulei Lefkada, orasul Lefkas se afla la 38 km distanta, în timp ce aeroportul Aktion din Preveza este la 55 km.

Harta si localizare

Galerie foto

Apostolos Apartments - Vasiliki, Lefkada
Apostolos Apartments - Vasiliki, Lefkada
Apostolos Apartments - Vasiliki, Lefkada
Apostolos Apartments - Vasiliki, Lefkada

Date de contact

Adresa: Ponti, Vassiliki, Lefkada, 31082

Telefon: +30 6937 521 277

Email: chiefelec2007@yahoo.gr

Website: http://www.apostolos-apartments.gr/

[…] Apostolos Apartments […]

3 săptămâni acum

Apostolos Apartments recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și...