Hotel Agni on The Beach

Hotel Agni on The Beach - Sarti, Halkidiki

Hotel Agni on The Beach este cu siguranta cea mai cunoscuta si ma buna unitate de cazare in Sarti, apreciata de turistii ce au fost cazati acolo datorita conditiilor, serviciilor si facilitatilor oferite, dar mai ales datorita faptului ca se afla la doar cativa pasi de plaja, in centru statiunii Sarti de pe bratul Sithonia din Halkidiki.

Sarti este o destinatie de vacanta in Halkidiki, populara si apreciata de turisti datorita plajei sale de o frumusese incredibila, cu ape clare si curate, de culoare turcoaz, cu  peisaje pitoresti, restaurante si taverne, precum si servicii turistice de calitate turistice. Situata a doar 140 de Salonic, in fiecare an Sarti este luata cu asalat de turistii romani dornici de un concediu relaxant impreuna cu familia sau cu prietenii, la Marea Egee.

Hotel Agni on The Beach este situat la doar câțiva pași de plaja din Sarti si ofera cazare in studiouri si și apartamente mobilate confortabil, cu interior rafinat, ideal pentru cupluri și familii care caută un sejur combină confortul unei case cu caracteristicile unui hotel.

Conditii de cazare

Penthouse cu doua bai are o suprafata de 45 mp, vedere la mare si poate caza pana la 5 persoane. Confortabil si spatios, penthouse dispune de doua camere cu pat matrimonial si un pat de o persoană zona de living. Are un living spatios cu zona de relaxare si de luat masa, cu bucătărie complet utilat, două băi spațioase, aer conditionat, televizor LCD si balcon mobilat cu vedere la mare

Penthouse cu doua bai are o suprafata de 45 mp, vedere la mare si poate caza pana la 4 persoane. Confortabil si spatios, penthouse dispune un dormitor principal cu pat matrimonial si o camera cu doua paturi de o persoana. Dispune de o bucătărie complet utilata, două băi spațioase si balcon mobilat cu vedere la mare.

Junior Family Suite are o suprafata de 28 mp, vedere la mare si poate caza pana la 4 persoane. Confortabil si spatios, penthouse dispune un dormitor principal cu pat matrimonial si o camera de zi cu canapele extensibile. Dispune de o bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Double Bed Suite are o suprafata de 24 mp, vedere la mare si poate caza 2 persoane. Confortabila si spatioasa, suita dispune de pat matrimonial, bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Quintuple Family Apartment are o suprafata de 35 mp, vedere la mare si poate caza pana la 5 persoane. Apartamentul are un dormitor cu pat dublu, un dormitor cu doua paturi de o persoana si o zona de zi cu canapea extensibila si bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Cvadruple Family Studio are o suprafata de 30 mp, vedere la mare si poate caza pana la 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Studioul are un dormitor cu pat dublu, un dormitor cu doua paturi de o persoana, zona de zi cu bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Double-Triple Studio (etaj superior) are o suprafata de 22 mp, vedere la mare si poate caza 2-3 persoane. Studioul are un dormitor cu pat dublu, iar zona de zi are o canapea extensibila, bucătărie complet utilata. Dotarile includ baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere partiala la mare.

Double-Triple Studio (parter) are o suprafata de 22 mp, vedere la mare si poate caza 2-3 persoane. Studioul are un dormitor cu pat dublu, iar zona de zi are o canapea extensibila, bucătărie complet utilata.Dotarile includ baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere partiala la strada.

Servicii si facilitati

Servicii si facilitati:

 • mic dejun (optional);
 • internet WI-F gratuit;
 • snack-bar;
 • bar pe plaja;
 • cutie de valori
 • parcare publica gratuita
 • servicii cu curatatorie si calcat (contra cost);
 • prosoape de plaja (contra cost);
 • fax si xerox;
 • sezlonguri si umbrele de soare pe plaja;
 • transfer de la/la aeroportul din Salonic.

Harta si amplasament

Hotel Agni on The Beach este situat doar la cativa pasi de plaja, chiar in centrul statiunii Sarti.

Distanta pana la plaja: 50 m

Distanta pana la magazine, cafene si taverne: mai putin de 100 m

Distanta pana in centrul statiunii Sarti: 200m

Distanta pana la Salonic: 144 km

Distanta din Bucuresti: 750 km

Distante din Sarti catre alte statiuni de pe bratul Sithonia:

 • Sarti – Neos Marmaras (43 km ~50 minute)
 • Sarti – Toroni (30 km ~30 minute)
 • Sarti – Porto Koufo (27 km ~25 minute)
 • Sarti – Kalamitsi (15 km ~15 minute)
 • Sarti – Vourvourou (30 km ~35 minute)
 • Sarti – Nikiti (45 km ~45 minute)

Galerie foto

Hotel Agni on The Beach - Sarti, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sithonia, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sarti, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sithonia, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sithonia, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sithonia, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sarti, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sithonia, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sarti, Halkidiki
Hotel Agni on The Beach - Sithonia, Halkidiki

Date de contact

Pentru rezervari directe, puteti contacta direct proprietatea, utilizand urmatoarele date de contact:

Siroupoulou Complex – George Siropoulos

Telefon: +30 6936589023
Whatsapp: +306936589023
 

Sarti Premium Complex – Agni Siropoulou

Telefon: +30 6936805626
Whatsapp:+306936805625

Hotel Agni on The Beach recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și...