Hotel Blue

Hotel Blue - Sarti

Hotel Blue Sarti este situat în partea noua a stațiunii Sarti, într-o locație minunată, perfectă pentru o vacanță plăcută și relaxantă. Hotelul se află la 750 de metri de centrul orașului și la doar 40 de metri de plaja frumoasă de nisip.

Localizare : Hotel Blue Sarti este situat în partea noua a stațiunii Sarti, într-o locație minunată, perfectă pentru o vacanță plăcută și relaxantă. Hotelul se află la 750 de metri de centrul orașului și la doar 40 de metri de plaja frumoasă de nisip. Această plajă este purtător de steagul albastru pentru conținutul și puritatea apei, iar în 2011 a fost pronunțată de către chiar 500 de jurnaliști din Europa ca una dintre 10 cele mai bune plaje din toată Grecia, inclusiv toate insulele.

Cazare :  Blue Sarti Hotel este deschis din aprilie până în octombrie, în oferta sa are în total 48 studiouri și 5 apartamente. În cadrul complexului există un restaurant precum și o piscină în jurul căreia sunt aranjate șezlonguri și umbrele, a căror utilizare este, desigur, complet gratuită pentru toți oaspeții. Există un bar la piscină, unde puteți să vă reîmprospătați, bea o băutură rece sau o cafea. De asemenea, pe terasa mare comună există mese și scaune, unde vă puteți relaxa, bucura sau juca jocuri de masă, de asemenea, luați laptop-ul, deoarece aici aveți la dispoziție internet wireless gratuit.

Studio pentru 2 persoane

Hotelul oferă 22 studiouri pentru 2 persoane, 10 dintre care au o priveliște deosebităde la balcon la mare. Balcoanele sunt dotate cu o masă și două scaune, astfel încât acesta este locul perfect pentru a vă bucura în timp ce vederea vi se pierde undeva în albastrul îndepărtatal Mării Egee.

Facilitățile studiourilor includ o chicinetă cu frigider, aer condiționat, TV prin satelit și o baie privată. Studiourile sunt întreținute și curățate în mod regulat.

Studio pentru 3 persoane

Aceste studiouri frumos decorate sunt ideale pentru familiile cu un copil sau trei prieteni care doresc să-și petreacă vacanța de vară împreună. Dintr-un total de 21 de studiouri cu trei paturi, 16 sunt cu balcon cu vedere superba la plajă și la Marea Egee.

În cadrul studiourilor există o bucătărie cu frigider, aer condiționat, TV prin satelit și o baie privată. Studiourile sunt întreținute și curățate în mod regulat.

Studio pentru 4 persoane

Cinci studiouri cu patru paturi în cadrul hotelului Blue Sarti sunt cazare perfectă de familie. Toate sunt frumos decorate, mobilate și imaculat curate. Și, de asemenea, balcoanele lor oferă vederi uimitoare la Marea Egee fără sfârșit. Aici vă veți bucura cu siguranță, în dimineața, în timp ce consumați cafeaua de dimineață și seara, în timp ce urmărițiapusurile frumoase de soare.

În cadrul studiourilor există o bucătărie cu frigider, aer condiționat, TV prin satelit și baie privată.

Apartament pentru 4 persoane

Apartamente confortabile hotelului Blue Sarti oferă momente ideale pentru odihnă și relaxare. În total hotelul are patru apartamente și toate au un dormitor separat, în timp ce cealaltă cameră este bucătăriacu camera de zi. Există TV prin satelit, aer condiționat, frigider și baie privată separată.

Locuri în special de frumoase sunt balcoanele cu masă și scaune, unde puteți sta, împrospăta cu o băutură rece sau pur și simplu să vă lăsați mirosurilor și vederilor care sunt într-adevăr minunate. Toate apartamentele sunt curățate și întreținute în mod regulat.

Restaurant & Bar lângă piscină

Restaurantul este un local de lux și decorat elegant, poate fi un loc ideal pentru a savura o masă delicioasă pentru masa de prânz sau cină. Într-o atmosferă plăcută și relaxantă, încercați diferite arome ale bucătăriei grecești, precum și multe alte delicii culinare. Restaurantul nostru este o alegere perfectă pentru oricine care vrea să combine o masă plăcută, cu muzică ușoară.

În timpul zilei, la dispoziție este piscina cu șezlonguri și umbrele de soare, puteți comanda o cafea sau o băutură în barul hotelului, care este situat în imediata apropiere.

Harta si localizare

Galerie foto

Hotel Blue - Sarti

Date de contact

Telefon: +30 2375 094029

WhatsApp: – 

Email: –

Website: –

Hotel Blue recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...