House Kostas on The Beach

House Kostas on The Beach - Sarti

Sarti este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta de pe bratul Sithonia din Halkidiki, statiunea imbinand armonios marea, muntele, peisajele extraordinare si tarifele rezonabile. Daca esti indragostit de plajele si albastrul ireal al Marii Egee, de ospitalitatea si bucataria traditionala greceasca, Sarti este locul unde ar trebui sa iti petreci urmatorul concediu.

Dintre numeroase unitati de cazare in Sarti, una dintre cele mai bune locatii este House Kostas on The Beach, ce se afla chiar pe frumoasa plaja din Sarti si cu vedere la Sfantul Munte Athos.

Sarti este o statiune micuta si cocheta, renumita pentru frumusetea plajelor si peisajelor sale si calitatea serviciilor turistice. Situata in estul bratului  Sithonia din Halkidiki, Sarti este la doar 140 km de al doilea cel mai mare oras al Greciei, Salonic. Anual, 

Pentru aceia dintre dvs care sunteti in cautarea unui loc de vacanta, cu plaje curate si sigure, cu preturi decente si conditii bune de cazare, Sarti este cea mai buna alegere!

House Kostas on The Beach ofera spre inchiriere unitati de cazare cu vedere la mare si la Muntele Athos, chiar pe plaja din Sarti Toate studiourile si apartamentele, sunt spatioase, confortabile si decorate cu gust, ideale pentru o vacanta impreuna cu familia.

Conditii de cazare

Deluxe Double Studio este situat la ultimul etaj al complexului, are o suprafata de 22 mp, vedere la mare si poate caza 2 persoane (adulti). Studioul dispune de: pat dublu, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Deluxe Triple Studio este situat la etajul 2 si 3, are o suprafata de 24 mp, vedere la mare si poate caza maxim 3 persoane (2 adulti + 1 copil). Studioul dispune de: pat dublu si canapea extensibila, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon cu vedere la mare.

Deluxe Quadruple Studio este situat la parter, are o suprafata de 35 mp si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Studioul dispune de: pat dublu si doua paturi pentru o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Superior Quadruple Studio este situat etajul 2, are o suprafata de 35 mp cu vedere la mare si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Studioul dispune de: pat dublu si doua paturi pentru o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Superior Apartment este situat parter si la etajul 1, are o suprafata de 35 mp cu vedere la mare si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Apartamentul are un dormitor principal cu pat dublu, camera cu doua paturi de o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Standard Family Apartment este situat la parter, are o suprafata de 35 mp cu vedere la mare si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Apartamentul are un dormitor principal cu pat dublu, camera cu doua paturi de o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un patio cu vedere la mare.

Servicii si facilitati

Proprietate ofera turistilor urmatoarele servicii si facilitati:

 • internet WI-F gratuit;
 • beach bar;
 • sezlonguri si umbrele de soare pe plaja;
 • parcare publica gratuita;
 • servicii cu curatatorie si calcat (contra cost);
 • prosoape de plaja (contra cost);
 • servicii de fax si xerox;
 • transfer de la/la aeroportul Makedonia din Salonic.

Harta si localizare

House Kostas on The Beach se afla chiar pe plaja din Sarti si la doar 2-3 minute de mers pe jos centrul statiunii. Conditiile si facilitatile de cazare sunt excelente, la un raport bun calitate – pret si cu siguranta un sejur aici nu va va afecta prea tare bugetul familiei

Distanta pana la plaja: chiar pe plaja

Distanta pana la magazine, cafenele si taverne: mai putin de 100 m

Distanta pana in centrul statiunii Sarti: 200m

Distanta pana la Salonic: 144 km

Distanta din Bucuresti: 750 km

Distante din Sarti catre alte statiuni de pe bratul Sithonia:

 • Sarti – Neos Marmaras (43 km ~50 minute)
 • Sarti – Toroni (30 km ~30 minute)
 • Sarti – Porto Koufo (27 km ~25 minute)
 • Sarti – Kalamitsi (15 km ~15 minute)
 • Sarti – Vourvourou (30 km ~35 minute)
 • Sarti – Nikiti (45 km ~45 minute)

Galerie foto

House Kostas on The Beach - Sarti
House Kostas on The Beach - Sarti
House Kostas on The Beach - Sarti
House Kostas on The Beach - Sarti
House Kostas on The Beach - Sarti
House Kostas on The Beach - Sarti, Halkidiki
House Kostas on The Beach - Sarti
House Kostas on The Beach - Sarti, Halkidiki
House Kostas on The Beach - Sarti, Halkidiki
House Kostas on The Beach - Sarti, Halkidiki 10

Date de contact

Pentru rezervari directe, puteti contacta direct proprietatea, utilizand urmatoarele date de contact:

Siroupoulou Complex – George Siropoulos

Telefon: +30 6936589023
Whatsapp: +306936589023

 

Sarti Premium Complex – Agni Siropoulou

Telefon: +30 6936805626
Whatsapp:+306936805625

House Kostas on The Beach recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și...