House Zogia on The Beach

House Zogia on The Beach - Sarti, Halkidiki

Sarti este o statiune micuta cocheta, renumita pentru frumusetea plajelor si peisajelor sale si calitatea serviciilor turistice. Situata estul Sithoniei, Sarti este la doar 140 km de al doilea cel mai mare oras al Greciei, Salonic. Anual, Sarti gazduieste mii de turisti, atrasi de frumusetea locului si cadrul idilic, ideal pentru un sejur plin de rasfat sub soarele primitor Greciei, mangaiati de apele curate si limpezi ale Marii Egee.

Pentru aceia dintre dvs care sunteti in cautarea unui loc de vacanta, cu plaje curate si sigure, cu preturi decente si conditii bune de cazare, Sarti este cea mai buna alegere.

Ca si posibilitati de cazare va recomandam House Zogia on The Beach din cadrul Siropoulou complexsituata la doar 20 de metri de plaja din Sarti.

Conditii de cazare

House Zogia on The Beach este situata la mai puțin de 20 m de plaja din Sarti si  oferă cazare in studiouri duble, triple și cvadruple. Simple și elegante, studiourile dispun de toate conditiile pentru un sejur de vis la plaja la Marea Egee.

Studio dublu este situat la parter si etajul 2, are vedere la strada sau la gradina si poate caza 2 persoane (adulti). Studioul dispune de: pat dublu sau 2 paturi de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Studio triplu este situat la parter si etajul 2, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 1 copil. Studioul dispune de: pat dublu si un pat de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Studio triplu superior este situat la ultimul etaj, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 1 copil. Studioul dispune de: pat dublu si un pat de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Studio cvadruplu superior este situat la ultimul etaj, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 2 copii. Studioul dispune de: pat dublu si un pat supraetajat, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Servicii si facilitati

Servicii si facilitati oferite: 

internet WI-F gratuit;

bar pe plaja;

parcare publica gratuita;

sezlonguri si umbrele de soare pe plaja

servicii cu curatatorie si calcat (contra cost);

servicii  de fax si copiere;

prosoape de plaja (contra cost);

transfer de la/la aeroportul din Salonic.

Harta si localizare

House Zogia on The Beach este situata la doar 20 de metri de plaja din Sarti si la doar cateva minute de mers pe jos centrul statiunii. 

Distanta pana la plaja: 20 m

Distanta pana la magazine, cafene si taverne: mai putin de 100 m

Distanta pana in centrul statiunii Sarti: 200m

Distanta pana la Salonic: 144 km

Distanta din Bucuresti: 750 km

Distante din Sarti catre alte statiuni de pe bratul Sithonia:

  • Sarti – Neos Marmaras (43 km ~50 minute)
  • Sarti – Toroni (30 km ~30 minute)
  • Sarti – Porto Koufo (27 km ~25 minute)
  • Sarti – Kalamitsi (15 km ~15 minute)
  • Sarti – Vourvourou (30 km ~35 minute)
  • Sarti – Nikiti (45 km ~45 minute)

Galerie foto

House Zogia on The Beach - Sarti, Halkidiki
House Zogia on The Beach
House Zogia on The Beach
House Zogia on The Beach
House Zogia on The Beach
House Zogia on The Beach
House Zogia on The Beach
House Zogia on The Beach - Sarti, Halkidiki 5
House Zogia on The Beach - Sarti, Halkidiki 5
House Zogia on The Beach

Date de contact

Pentru rezervari directe, puteti contacta direct proprietatea, utilizand urmatoarele date de contact:

Siroupoulou Complex – George Siropoulos

Telefon: +30 6936589023
Whatsapp: +306936589023

 

Sarti Premium Complex – Agni Siropoulou

Telefon: +30 6936805626
Whatsapp:+306936805625

House Zogia on The Beach recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și...