Sarti Premium Luxury Suites

Sarti este recomandarea noastra pentru cei care sunt in cautarea unei destinatii pentru vacanta viitoare in Grecia, statiunea imbinand armonios marea, muntele, peisajele extraordinare si tarifele rezonabile. Daca esti indragostit de plajele si albastrul ireal al Marii Egee, de ospitalitatea si bucataria traditionala greceasca, Sarti este locul unde ar trebui sa iti petreci urmatorul concediu.

Dintre numeroase unitati de cazare din Sarti, ne-au atras in mod placut Siropoulous Complex (ce detine trei unitati de cazare: House Kostas on The BeachHouse Zogia on The Beach si Privilege Luxury Living) si Sarti Premium Complex ce detine doua unitati de cazare: Hotel Agni on The Beach si Sarti Luxury Suites), situate chiar pe frumoasa plaja din Sarti.

 

 

Sarti este o statiune micuta cocheta, renumita pentru frumusetea plajelor si peisajelor sale si calitatea serviciilor turistice. Situata estul Sithoniei, Sarti este la doar 140 km de al doilea cel mai mare oras al Greciei, Salonic. Anual, Sarti gazduieste mii de turisti, atrasi de frumusetea locului si cadrul idilic, ideal pentru un sejur plin de rasfat sub soarele primitor Greciei, mangaiati de apele curate si limpezi ale Marii Egee.

Sarti - Sithonia, Halkidiki

Sarti – Sithonia, Halkidiki

Pentru aceia dintre dvs care sunteti in cautarea unui loc de vacanta, cu plaje curate si sigure, cu preturi decente si conditii bune de cazare, Sarti este cea mai buna alegere.

Siropoulou Complex si Sarti Premium Complex sunt situate chiar pe plaja din Sarti si la doar 2-3 minute de mers pe jos centrul statiunii. Conditiile si facilitatile de cazare sunt excelente, la un raport bun calitate – pret si cu siguranta un sejur aici nu va va afecta prea tare bugetul familiei

Distanta pana la plaja: chiar pe plaja

Distanta pana la magazine, cafene si taverne: mai putin de 100 m

Distanta pana in centrul statiunii Sarti: 200m

Distanta pana la Salonic: 144 km

Distanta din Bucuresti: 750 km

Distante din Sarti catre alte statiuni de pe bratul Sithonia:

  • Sarti – Neos Marmaras (43 km ~50 minute)
  • Sarti – Toroni (30 km ~30 minute)
  • Sarti – Porto Koufo (27 km ~25 minute)
  • Sarti – Kalamitsi (15 km ~15 minute)
  • Sarti – Vourvourou (30 km ~35 minute)
  • Sarti – Nikiti (45 km ~45 minute)

Mai jos aveti o harta a statiunii Sarti si pozitionarea pe harta celor 5 unitati de cazare din cadrul Siropoulous Complex si Sarti Premium Complex:

Siropoulous Complex

House Kostas on The Beach

House Kostas on The Beach ofera spre inchiriere unitati de cazare cu vedere la mare si la Muntele Athos, chiar pe plaja din Sarti Toate studiourile si apartamentele, sunt spatioase, confortabile si decorate cu gust, ideale pentru o vacanta impreuna cu familia.

House Kostas - Sarti

House Kostas – Sarti

Deluxe Double Studio este situat la ultimul etaj al complexului, are o suprafata de 22 mp, vedere la mare si poate caza 2 persoane (adulti). Studioul dispune de: pat dublu, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Deluxe Triple Studio este situat la etajul 2 si 3, are o suprafata de 24 mp, vedere la mare si poate caza maxim 3 persoane (2 adulti + 1 copil). Studioul dispune de: pat dublu si canapea extensibila, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon cu vedere la mare.

House Kostas

House Kostas

Deluxe Quadruple Studio este situat la parter, are o suprafata de 35 mp si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Studioul dispune de: pat dublu si doua paturi pentru o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Superior Quadruple Studio este situat etajul 2, are o suprafata de 35 mp cu vedere la mare si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Studioul dispune de: pat dublu si doua paturi pentru o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

House Kostas

House Kostas

Superior Apartment este situat parter si la etajul 1, are o suprafata de 35 mp cu vedere la mare si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Apartamentul are un dormitor principal cu pat dublu, camera cu doua paturi de o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Standard Family Apartment este situat la parter, are o suprafata de 35 mp cu vedere la mare si poate caza maxim 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Apartamentul are un dormitor principal cu pat dublu, camera cu doua paturi de o persoana, bucatarie complet echipata cu frigider, plita, expresor de cafea si ustensile pentru gatit, televizor LCD de 32 de inches, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un patio cu vedere la mare.

Servicii si facilitati: internet WI-F gratuit, beach bar, parcare publica gratuita, servicii cu curatatorie sicalcat (contra cost), prosoape de plaja (contra cost).

House Kostas - beach

House Kostas – beach

House Zogia on The Beach

House Zogia on The Beach este situata la mai puțin de 20 m de plaja din Sarti si  oferă cazare in studiouri duble, triple și cvadruple. Simple și elegante, studiourile dispun de toate conditiile pentru un sejur de vis la plaja la Marea Egee.

House Zogia

House Zogia

Studio dublu este situat la parter si etajul 2, are vedere la strada sau la gradina si poate caza 2 persoane (adulti). Studioul dispune de: pat dublu sau 2 paturi de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

House Zogia - Double Studio

House Zogia – Double Studio

Studio triplu este situat la parter si etajul 2, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 1 copil. Studioul dispune de: pat dublu si un pat de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Studio triplu superior este situat la ultimul etaj, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 1 copil. Studioul dispune de: pat dublu si un pat de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

House Zogia - Triple Studio

House Zogia – Triple Studio

Studio cvadruplu superior este situat la ultimul etaj, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 2 copii. Studioul dispune de: pat dublu si un pat supraetajat, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

House Zogia - Quadruple Studio

House Zogia – Quadruple Studio

Servicii si facilitati: internet WI-F gratuit, parcare publica gratuita, servicii cu curatatorie si calcat (contra cost), prosoape de plaja (contra cost).

Privilege Luxury Living

Privilege Luxury Living este o unitate de cazare ce ofera conditii de lux cu vedere la mare, ideala pentru vacanta ta in Sarti din Halkidiki.

Privilege Luxury Living - Sarti

Privilege Luxury Living – Sarti

Suită rezidențială cu două dormitoare este situata la primul si al doilea etaj, are o suprafata de 40 mp cu vedere la curtea interioara si poate caza 4 – 5 persoane. Acestea au un dormitor cu două paturi de o persoană și un dormitor principal amenajat cu un pat matrimonial, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la curtea interioara.

Privilege Luxury Living

Privilege Luxury Living

Suită de familie este situata la etajul 3, are o suprafata de 40 mp cu vedere la curtea interioara si poate caza 4 persoane. Aceasta are un pat matrimonial si o canapea în dormitor și două paturi de o persoană în a doua camera,  bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon cu vedere la curtea interioara.

Deluxe Double – Triple studio este situat la parter, are o suprafata de 40 mp cu vedere la curtea interioara si poate caza 2-3 persoane. Studioul dispune de un dublu și o canapea, extensibila, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare.

Privilege Luxury Living

Privilege Luxury Living

Superior Double Studio este situat etajul 2 si 3, are o suprafata de 40 mp cu vedere la curtea interioara si poate caza 1-2 persoane. Studioul dispune de un dublu și o canapea, extensibila, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la mare

Servicii si facilitati: internet WI-F gratuit, lift, cutie de valori, parcare publica gratuita, servicii cu curatatorie si calcat (contra cost), prosoape de plaja (contra cost).

Privilege Luxury Living

Privilege Luxury Living

Sarti Premium Complex

Hotel Agni on The Beach

Hotel Agni on The Beach este situat la doar câțiva pași de plaja din Sarti si ofera cazare in studiouri si și apartamente mobilate confortabil, cu interior rafinat, ideal pentru cupluri și familii care caută un sejur combină confortul unei case cu caracteristicile unui hotel.

Hotel Agni on The Beach

Hotel Agni on The Beach

Penthouse cu doua bai are o suprafata de 45 mp, vedere la mare si poate caza pana la 5 persoane. Confortabil si spatios, penthouse dispune de doua camere cu pat matrimonial si un pat de o persoană zona de living. Are un living spatios cu zona de relaxare si de luat masa, cu bucătărie complet utilat, două băi spațioase, aer conditionat, televizor LCD si balcon mobilat cu vedere la mare

Penthouse cu doua bai are o suprafata de 45 mp, vedere la mare si poate caza pana la 4 persoane. Confortabil si spatios, penthouse dispune un dormitor principal cu pat matrimonial si o camera cu doua paturi de o persoana. Dispune de o bucătărie complet utilata, două băi spațioase si balcon mobilat cu vedere la mare.

Junior Family Suite are o suprafata de 28 mp, vedere la mare si poate caza pana la 4 persoane. Confortabil si spatios, penthouse dispune un dormitor principal cu pat matrimonial si o camera de zi cu canapele extensibile. Dispune de o bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Double Bed Suite are o suprafata de 24 mp, vedere la mare si poate caza 2 persoane. Confortabila si spatioasa, suita dispune de pat matrimonial, bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Hotel Agni on The Beach

Hotel Agni on The Beach

Quintuple Family Apartment are o suprafata de 35 mp, vedere la mare si poate caza pana la 5 persoane. Apartamentul are un dormitor cu pat dublu, un dormitor cu doua paturi de o persoana si o zona de zi cu canapea extensibila si bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Cvadruple Family Studio are o suprafata de 30 mp, vedere la mare si poate caza pana la 4 persoane (2 adulti + 2 copii). Studioul are un dormitor cu pat dublu, un dormitor cu doua paturi de o persoana, zona de zi cu bucătărie complet utilata, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere la mare.

Double-Triple Studio (etaj superior) are o suprafata de 22 mp, vedere la mare si poate caza 2-3 persoane. Studioul are un dormitor cu pat dublu, iar zona de zi are o canapea extensibila, bucătărie complet utilata. Dotarile includ baie proprie, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere partiala la mare.

Double-Triple Studio (parter) are o suprafata de 22 mp, vedere la mare si poate caza 2-3 persoane. Studioul are un dormitor cu pat dublu, iar zona de zi are o canapea extensibila, bucătărie complet utilata.Dotarile includ baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, televizor LCD, aer conditionat.si balcon mobilat cu vedere partiala la strada.

Servicii si facilitati: mic dejun (optional), internet WI-F gratuit, lift, cutie de valori, parcare publica, servicii cu curatatorie si calcat (contra cost), prosoape de plaja (contra cost).

Sarti Premium Luxury Suites

Sarti Premium Luxury Suites este situat la doar 40m distanță de plaja din Sarti de pe bratul Sithonia din Halkidiki si ofera cazare in spatii noi si moderne, totul impresionand prin lux si eleganta.

Sarti Premium Suites

Sarti Premium Suites

Suită dublă Junior cu vedere la munte este situata la etajul 1 si etajul 2, are o suprafata de 20 mp si poate caza 2 persoane. Dispune de: pat matrimonial cu saltea ecologica si perne hipoalergice, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, cutie de valori, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la munte.

Suită dublă Junior cu vedere parțială la mare este situata la etajul 1, are o suprafata de 25 mp si poate caza 2 persoane. Dispune de: pat matrimonial cu saltea ecologica si perne hipoalergice, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, cutie de valori, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la partiala la mare.

Suită triplă Junior cu vedere parțială la mare este situata la etajul 1, are o suprafata de 28 mp si poate caza 3 persoane. Dispune de: pat matrimonial cu saltea ecologica si perne hipoalergice, canapea extensibila, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, cutie de valori, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la partiala la mare.

Family Suites cu mansardă în aer liber si vedere parțială la mare este pe doua niveluri, are o suprafata de 40 mp si poate caza 4 persoane. La nivelul principal are o zonă de relaxare cu două paturi de o persoană în living, o chicineta complet echipata si baie cu dus si articole de toaleta. La mansarda este dormitorul principal decorat elegant, prevăzut cu pat matrimonial cu saltea ecologica si perne hipoalergice, Dotarile includ televizor LCD de 32″, aer conditionat, cutie de valori si un balcon mobilat cu vedere la partiala la mare.

Sarti Premium Suites

Sarti Premium Suites

Family Suite cu mansardă în aer liber cu vedere la munte si doua bai este pe doua niveluri, are o suprafata de 40 mp si poate caza 3-4 persoane. La nivelul principal este zona de relaxare cu un pat de o persoana, o chicineta complet echipata si baie cu dus si articole de toaleta. Scara interioara duce la mansarda spatioasa, dormitor si baie. Dormitorul este prevăzut cu pat matrimonial cu saltea ecologica si perne hipoalergice. Dotarile includ televizor LCD de 32″, aer conditionat, cutie de valori si un balcon mobilat cu vedere la munte.

Family Suite cu mansardă în aer liber, una sau două băi si vedere parțiala la mare este pe doua niveluri, are o suprafata de 40 mp si poate caza 4 persoane. La nivelul principal este zona de relaxare cu doua paturi de o persoana, o chicineta complet echipata si baie cu dus si articole de toaleta. La mansarda se afla dormitorul principal cu pat matrimonial cu saltea ecologica si perne hipoalergice. Dotarile includ televizor LCD de 32″, aer conditionat, cutie de valori si un balcon mobilat cu vedere partiala la mare.

Family Suite cu acces la grădina are o suprafata de 40 mp si poate caza 4 persoane. Zoma de zi dispune de un spatiu de relaxare si de luat masa, doua paturi dde cate o persoana, bucatarie complet echipata si baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta  Dormitorul principal are pat matrimonial cu saltea ecologica si perne hipoalergice.Dotarile includ televizor LCD de 32″, aer conditionat, cutie de valori si un balcon mobilat cu vedere partiala la mmunte.

Servicii si facilitati: mic dejun (optional), internet WI-F gratuit, lift, cutie de valori, acces la camera cu card, bar pe plaja,  parcare publica, servicii cu curatatorie si de calcat (contra cost), prosoape de plaja (contra cost).

Sarti – atractii turistice in imprejurimi

Daca mergeti in vacanta in  statiunea Sarti de pe bratul Sithonia – Halkidiki, cu siguranta atractia principala vor fi plajele. Amenajatesau nu, plajele din Sarti si din împrejurimi isunt cu adevarat incredibile..

Plaja din Sarti este strajuita de stanci si paduri de pini ce aluneca gratios pana in apele Marii Egee si a fost premiata ani la randul cu Steagul Albastru pentru calitatea apei si nisipului, astfel ca va puteti astepta la o experienta extraordinara.

Plaja in Sarti - Grecia

Plaja in Sarti – Grecia

Veti putea petrece linistiti zile intregi pe plaja fara a avea nevoie de umbrele pentru ca pinii va vor asigura oaza de umbra si relaxare sub coroanele lor. Plaja este impartita in mai multe zone, unele dintre ele fiind dotate cu facilitati precum umbrele de soare si sezlonguri, iar altele fiind petice de nisip alb retrase din calea agitatiei turistilor. De-a lungul plajei veti descoperi cateva golfulete, ideale pentru clipe linistite petrecute alaturi de cei dragi. Panoramele ce pot fi admirate de pe plaja includ silueta misterioasa a Muntelui Athos si rasarituri ce va vor taia rasuflarea.

Plaja din Sarti este ideala pentru familiile cu copii, mai ales in zona sudica a fasiei de nisip, unde apele nu sunt adanci si sunt mereu foarte calme.

Daca sunteti pasionati de istorie, puteti vizita ruinele orasului antic Sarti, situate deasupra golfului Sykia. Nimeni nu stie de ce vechiul oras a fost distrus si cum s-a intamplat acest lucru, povestea sa fiind inconjurata de o aura de mister. Cateva documente ce dateaza din secolul XIV povestesc insa despre un sat denumit Sarti ce apartinea Manastirii Xenofontos.

Manastirea Xenofontos este situata la o distanta de doar 500 m de statiune si poate deveni o destinatie inedita pentru o scurta plimbare. Biserica manastirii a fost construita in anul 1867, restul cladirilor datand din anii 1900.

 
Manastirea Xenofontos - Sarti, Grecia

Manastirea Xenofontos – Sarti, Grecia

Dupa anul 1922, Sarti a devenit unul dintre locurile alese de grecii refugiati ce au fost nevoiti sa paraseasca insula Afisia din Marea Marmara, Turcia. Neavand prea multe surse de venit, refugiatii greci s-au dedicat exploatarii frumusetii locului si atragerii turistilor. Iar turistii ce ajung aici se declara intotdeauna incantati de frumusetea locului si ospitalitatea gazdelor.

Daca doriti sa descoperiti mai multe obiective turistice, puteti planui o excursie in Salonic. Orasul abunda in muzee, biserici bizantine si exemple de arhitectura greceasca. Cei care vor calatori cu autobuzul pana in Salonic vor plati €18.30/sens, iar turistii care prefera sa ia parte la tururi organizate vor scoate din buzunare in jur de €25/adulti si €12/copii cu varste intre 6 si 12 ani. Copiii cu varste sub 6 ani beneficiaza de transport gratuit.

Cei interesati sa descopere atractiile turistice cele mai importante ale regiunii pot participa la un tur al Macedoniei, tarifele pornind de la €30/adulti si €15/copii cu varste intre 6 si 12 ani.

Siropoulou Complex si Sarti Premium Complex: date de contact

Pentru rezervari directe, puteti contacta direct proprietatea, utilizand urmatoarele date de contact:

Siroupoulou Complex – George Siropoulos

Telefon: +30 6936589023
Whatsapp: +306936589023

Sarti Premium Complex – Agni Siropoulou

Telefon: +30 6936805626
Whatsapp:+306936805625

Sarti Premium Luxury Suites recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...