Villa Angelo

Villa Angelo - Skala Potamia, Thassos

Villa Angelo este un complex de apartamente situat la doar 300 de metri de plaja Golden Beach, aproape de tot ceea ce îți dorești în timpul vacanței în Thassos și sunt ideale pentru cei care doresc o experiență liniștită și confortabilă în insula greaceasca.

Complexul este situat într-o zonă liniștită, cu puțin trafic, la jumătatea distanței dintre statiuniler Skala Potamia și Skala Panagia. La o mică distanță veți găsi tot ce aveți nevoie, cum ar fi supermarketuri, restaurante, snack-baruri, cafenele, magazine, terenuri de joc, taxiuri, o stație de autobuz și multe altele.

Villa Angelo ofera cazare in 11 apartamente mari care sunt perfecte pentru familiile și cuplurile care caută o cazare suplimentară specială pentru self-catering. De asemenea, oferim camere duble și triple spațioase la parter, cu vedere la peisajul montan frumos. Toate unitățile noastre de cazare au acces ușor la piscina exterioara.

Servicii si facilitati

Villa Angelo dispune de o grădină mare și o piscină. Barul nostru de la piscină este deschis toate orele zilei și servește cocktailuri delicioase, băuturi, cafele, precum și mic dejun, crepe, sandwich-uri, pizza și înghețată.

Șezlongurile și umbrelele din jurul piscinei sunt gratuite pentru oaspeții noștri, fără costuri suplimentare.

Harta si localizare

Galerie foto

Villa Angelo - Skala Potamia, Thassos

Date de contact

Telefon: +30 2593 061001

                  +30 69458 65002

WhatsApp: +30 69458 65002

Email: info@villa-angelo.gr/

Website: https://www.villa-angelo.gr/

Villa Angelo recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...