Villa Oasis

Villa Oasis - Nea Potideia, Halkidiki

Villa Oasis este situată aproape de mare, la 5 km de Nea Potidea, situată intr-o zona pitoreasca cu păduri de pin și plaje cu nisip unde puteti sa va relaxati sub soarele primitor si sa va balaciti in apele calde ale Marii Egee. 

Complexul Oasis este format dintr-o vilă mare, două studiouri și patru apartamente care ofera conditii de cazare confortabile atât cupluri, familii cu copii sau grupuri de prieteni.

Conditii de cazare

Două dintre apartamente (42m²) pot gazdui pana la 5  persoane, în timp ce celelalte două (38 m²) pot gazdui maxim patru persoane.

Studiourile (26 m²) pot găzdui până la doi adulți și doi copii. Un avantaj deosebit este faptul că toate unitățile de cazare au o vedere parțială sau completă asupra frumoasei Mării Egee, precum și a pădurilor de pin din nordul Cassandrei.

Servicii si facilitati

Complexul tradițional Villa Oasis este înconjurat de o curte mare cu multe flori frumoase și are propria parcare de 10 mașini, aflată sub umbra copacilor mari. Drumul din complex duce direct la coastă și este situat la doar 100 de metri de proprietate și la doar 200 de metri de plaja de nisip lungă care va fi practic la discreția ta. Marea aici este deloc adâncă, curată și ideală pentru copii.

În curte ne-am gândit în special la cei mai mici oaspeți ai noștri. Leagănele, scrânciobele și alte activități sunt montate aici, astfel încât să se poată bucura fără griji de joacă, pe o distanță de 1.500 de metri pătrați, fără teama de a enerva pe cineva.

Pentru acele locuri de grătar, precum și băncile și mesele de lemn acoperite, acestea sunt favorite și ocupă locul doi – imediat după plajă. Acolo poți face grătar și savura mese cu prietenii sau pur și simplu să te relaxezi cu cartea preferată și cafeaua de după-amiază. Pe lângă băncile din lemn, există scaune pentru relaxare, pe care le poți duce oriunde. Cu toate acestea, un frigider mare îți păstrează băuturile răcoroase, în timp ce te bucuri de muzica în briza plăcută care suflă în zilele toride de vară.

Harta si localizare

Galerie foto

Villa Oasis - Nea Potideia, Halkidiki
Villa Oasis - Nea Potideia, Halkidiki

Date de contact

Telefon: +30 694 461 7704

WhatsApp: +30 694 461 7704

Email: info@villaoasis.gr

Website: http://villaoasis.gr/

Villa Oasis recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...